kapat

23.06.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
micro
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Kadının soyadı var!
Artık Türkiye'de kadınlar, evlendiklerinde bekârlık soyadlarını terk etmek zorunda değil. Bir kadın isterse ömür boyu bekârlık soyadını taşıyabiliyor. İşte kadınların soyadı özgürlüğünün detayları...
Spor, keyif, eğlence...
Avrupa'nın en büyük, Türkiye'nin ise konusunda tek sosyal-spor tesisi Coliseum, gurur duyulacak ve "Bizde de böyle güzel işler yapılabiliyormuş," dedirtecek bir mekân.
Türk modasının resmi geçidi!
Türk moda dünyasının klâsiği hâline gelen Vizon Show'un 20'ncisi, geçtiğimiz günlerde düzenlendi. İstanbul Moda Ödülleri töreninin de gerçekleştirildiği Vizon Show'da, ünlü moda firmaları ve modacılar, son koleksiyonlarını tanıttı.
Kim korkar fondötenden...
Artık kadınlar tercihlerini fondötenden çok, doğal görünüm sağlayan ürünlerden, kısacası, fondöten efekti yaratmayan fondötenlerden yana kullanıyorlar.
Cinsel güç bende artık!
Yeni bir ilişkiye başladınız. Partnerinizle her yönden anlaşabiliyorsunuz ama cinsel hayatınızın pek de parlak olduğu söylenemez.
"Evlenmek istiyorum"
Oyuncakları olmasını, şaka yapmayı, oyunlar oynamayı, kitap okumayı seviyor... Alışveriş içinse çıldırıyor... İzel, tipik, evcimen bir boğa... Evinde olmayı çok ama çok seviyor ve artık kendine has bahçeli, kırmızı panjurlu bir evi ve bir kocası olsun istiyor.
"İç denge"nin önemi
Sağlıklı bir beden, güçlü bir savunma sistemi, sakin bir zihin ve iyi bir ruh halini bir araya getirerek oluşturabileceğiniz "iç denge"yi sağlamak hem çok kolay hem de çok zor.Dr. Ender Saraç, bunun doğal yöntemlerle sağlanabileceğini söyleyerek, yollarını anlatıyor.
ELİF ERGU
Kadın külodunda erkek kanı aramak!

Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır