kapat

23.06.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber Ýndeksi
Yazarlar
Günün Ýçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
micro
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
Ýþte Ýnsan
Astroloji
Reklam
Sarý Sayfalar
Arþiv
Hazýrlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGÝ BASIM YAYINCILIK SANAYÝ VE TÝCARET A.Þ.
Cinsel güç bende artýk!
Yeni bir iliþkiye baþladýnýz. Partnerinizle her yönden anlaþabiliyorsunuz ama cinsel hayatýnýzýn pek de parlak olduðu söylenemez.

"Mukadderat!" deyip geçmeyin; durumu deðiþtirmek elinizde...

Gözünüz aydýn, yeni bir iliþkiniz var. Üstelik nihayet doðru adamý bulduðunuzu düþünüyorsunuz. Mutlu olmak için sebebiniz bol; ama nedense o kadar da mutlu deðilsiniz... Ýliþkiniz sizi her yönden tatmin ediyor; daha doðrusu, "hemen hemen" her yönden... Ýþler yolunda gibi görünüyor ama bir þeyler eksik. Sorunun ne olduðunu biliyorsunuz ama bu konuda bir þey yapmak þöyle dursun, problemi kabullenmeye, dile getirmeye bile çekiniyorsunuz: Seks...

Oysa, kesinlikle ihmal etmeye gelmez. Cinsel uyum, iyi bir iliþkinin en önemli unsurlarýndan biridir. Uzun süreli, mutlu beraberliklerin en önemli sýrrý, yatak odasýnýn çekmecelerinde gizlidir!

Eðer iliþkinizden þikâyetçiyseniz ve partnerinizle cinsel anlamda sorunlar yaþýyorsanýz, önce sorunun adýný koymalý, daha sonra çözüm adýna, deðiþik yöntemlere baþvurmalýsýnýz. Bir an önce harekete geçmekte fayda var. Ne de olsa cinsel uyumsuzluk, en yolunda görünen iliþkilerin bile katili olabilir...

Ýþte yapabilecekleriniz:
Ýlk adýmý atmaktan çekinmeyin. Erkekler, yatakta her þeyin kendilerinden beklenmesinden, bütün "iþ"in kendilerine düþmesinden býkmýþ durumdalar. Gece yataða girdiðinizde onu ne kadar arzuladýðýnýzý söyleyin; ilk adýmý atan siz olun.

"Nasýl yapacaðým?" diyorsanýz cinsel yaþamla ilgili kaynak kitaplardan faydalanabilir ya da bir uzmana danýþabilirsiniz.

Kalbe giden yol, dudaklardan geçer. Öpüþmek, hem cinsel iliþki için ilk adým, hem de sevginin en önemli göstergelerinden biridir. Yanaklarýný, dudaklarýný, boynunu, erojen bölgelerini öpün.

Seviþmeden önce onu siz soyun. Kontrolü tamamen ele alýn ve onun hiçbir þey yapmasýna izin vermeyin. Ýnanamayacaðýnýz kadar hoþuna gidecektir.

Fantezilere açýk olun, reddetmeyin. Bazý erkeklerin ve kadýnlarýn çok enteresan fantezileri vardýr. Bunlarý direkt reddetmeniz ya da partnerinizde utanç doðurabilecek bir tepki vermeniz, cesaretini ve hevesini kýracaktýr. Cesur olun. Unutmayýn ki bir kereden bir þey olmaz (!), üstelik sizin de hoþunuza gidebilir.

Onu istediðinizi her fýrsatta belli edin. Evde yalnýzken, televizyon seyrederken... Hatta kalabalýðýn ortasýnda; kaçamak bakýþlarla, küçük temaslarla, kulaðýna fýsýldayarak...

"Seni seviyorum..." Mutlu etmek ve mutlu olmak için bu iki kelimeyi telaffuz etmekten çekinmeyin. Kaybedeceðiniz bir þey yok; tam tersine, herkes bu cümleyi duymaya bayýlýr.

Bazýlarý seviþirken konuþmaktan hoþlanýr. Cinsel ilþiki sýrasýnda konuþun; o an hissettiklerinizi, onu ne kadar ve ne þekilde arzuladýðýnýzý anlatýn. Bu onu daha çok uyaracaktýr.

Cinsel hayatýnýza renk gelmesini istiyorsanýz, yeni mekânlara, yeni pozisyonlara açýk olmalýsýnýz. Mutfakta, banyoda, oturma odasýnda... Evin farklý mekânlarýnda, hatta mümkünse açýk havada seviþmeyi deneyin. Monoton tempoyu kýrýn...

Sürpriz yapýn. Eþiniz akþam iþten döndüðü zaman onu çýplak karþýlayýn, ya da yatak odanýza romantik bir hava verin. Ýçeri girdiðinde, üzerindeki þaþkýnlýðý atmadan seviþmeyi teklif edin. Tabii o daha önce hamle yapmadýysa!..

Ona, sizin için ne kadar özel bir insan olduðunu anlatýn. Kendini daha iyi hissetmesi, iliþkiniz için her açýdan faydalý olacaktýr. O kendini iyi hissettikçe siz de daha iyi olacaksýnýz. Týpký mutsuzluk gibi, mutluluk da "bulaþýcý bir hastalýk"týr!

Telefon açýn ve aklýnýzdan geçenleri söyleyin. Ona akþam neler yapmak istediðinizi, fantezilerinizi...

Bir otelde birkaç günlüðüne yer ayýrtýn, ama ona haber vermeyin. Sürpriz olsun. Tebdil-i mekânda fayda vardýr. Ortam deðiþikliði iliþkiniz için olumlu bir hamle sayýlacaktýr.

Oral seksten kaçmayýn! Oral seks sayesinde, dünya siyaset arenasýnda þöhreti yakalamýþ kiþiler bile var malžm!.. Hem her iliþki bir alýþveriþtir; bugün ona, yarýn size...

Yatakta oyun oynayýn. Siz ondan kaçtýkça o daha çok heyecanlanýr ve sizi her zamankinden daha çok arzular. Maalesef dünyanýn döngüsü böyle... Milenyumu idrak etmemize þu kadarcýk zaman kaldý ama gönül hâlâ kaçaný kovalýyor!


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGÝ BASIM YAYINCILIK SANAYÝ VE TÝCARET A.Þ. - Tüm haklarý saklýdýr