kapat

23.06.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
micro
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Fırında karnabahar
Malzemesi
* 1 orta boy karnabahar
* 2 adet yumurta
* 1 su bardağı süt
* 1 çorba kaşığı un
* 1su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri
* 1 çorba kaşığı margarin
* Yoğurt ve sarmısak (arzuya göre)
* Tuz, pulbiber

HAZIRLANIŞI
Karnabaharı çiçeklerine ayıralım. Karnabaharı tencereye oturtalım. Üzerine sıcak su ilave edelim. Yumuşayana dek pişirelim. Unu biraz süt ile ezerek, topaksız kıvama getirelim. Sütün kalanını, çırpılmış 2 yumurtayı ve tuzu ilave edip karıştıralım. Haşlanmış karnabaharların sularını süzüp, karışıma ilave edelim. Küçük bir fırın kabını margarin ile yağlayalım. Un serpiştirelim. Karışımı fırın kabına boşaltalım. Üzerine kaşar rendesi serpiştirelim. Önceden ısıtılmış 220 dereceli fırında kaşarlar eriyene dek pişirelim. Arzuya göre üzerine sarmısaklı yoğurt ve kızdırılmış kırmızı biberli yağ gezdirip, servis yapalım.

Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır