kapat

23.06.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
micro
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Spor, keyif, eğlence...
Avrupa'nın en büyük, Türkiye'nin ise konusunda tek sosyal-spor tesisi Coliseum, gurur duyulacak ve "Bizde de böyle güzel işler yapılabiliyormuş," dedirtecek bir mekân.

Okuyacağınız bu yazı, "reklam kokuyor" gibi gelebilir. Ama inanın, Coliseum'u gördükten sonra, anlatılanların fazlası değil, eksiği olduğunu düşüneceksiniz.

Beykoz'daki Acarkent içinde yer alan ve geçtiğimiz ay hizmete açılan Coliseum, bildiğimiz spor salonlarından ya da sosyal tesislerden oldukça farklı. Farkı; insan unsurunun had safhada önemsenmesi...

Spordan alışverişe, toplantı ve seminer gibi ticari-kültürel etkinliklerden kreş hizmetlerine, cep sinemalarına kadar sınırsız olanaklar sunan Coliseum, restaurant, bar, gruplara özel oyun odaları, biri olimpik olmak üzere üç tane kapalı yüzme havuzu, aerobik fitness salonu, sauna, solarium ve masaj, Türk hamamı, şok havuzlar, çocuk oyun odaları gibi fonksiyonlarla hizmet veriyor. Coliseum'un açık alanlarında ise tenis kortları, voleybol, basketbol ve mini futbol sahaları, özel tartan zemin yürüyüş parkuru yer alıyor.

Bu tesisin başında ise genç bir kadın; Acarlar Şirketler Topluluğu Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Acar'ın kızı Funda Acar var. Coliseum'un kuruluş aşamasında tüm spor salonlarını ve sosyal tesisleri dolaştıklarını belirten Funda Acar, böylece insanların ihtiyaçlarını ve beklentilerini belirlediklerini, en küçük detayları bile çok önemsediklerini söylüyor.

Kişiye özel program
Coliseum'un en büyük özelliklerinden biri, Türkiye'ye ilk kez getirilen Life Fitness spor sistemi. Kişiye özel fitness programı düzenleme ve takip etme özelliğine sahip sistemle kalbinizi yormamış oluyorsunuz.

Bilgisayar donanımlı Life Fitness Center'da kişiye özel olarak belirlenen programla, hangi sporu, ne kadar yapmanız gerektiği tespit ediliyor. Hangi aletle çalışacaksanız, şifrenizi giriyorsunuz ve yapacağınız sporun zorluk derecesi, süresi otomatik olarak ayarlanıyor.

Tüm bu özelliklerine rağmen Coliseum'da fiyatlar, diğer tesislere göre oldukça uygun. Üstelik sadece Acarkentliler değil, isteyen herkes Coliseum'un olanaklarından yararlanabiliyor.

Esra ÖZ


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır