kapat

23.06.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
micro
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Türk modasının resmi geçidi!
Türk moda dünyasının klâsiği hâline gelen Vizon Show'un 20'ncisi, geçtiğimiz günlerde düzenlendi. İstanbul Moda Ödülleri töreninin de gerçekleştirildiği Vizon Show'da, ünlü moda firmaları ve modacılar, son koleksiyonlarını tanıttı.

Hilton Exhibition & Convention Center'da gerçekleştirilen Vizon Show ve İstanbul Moda Ödülleri töreni, davetliler ve ödül alacak isimlerden birçoğunun katılmaması nedeniyle biraz sönük geçti.

Atalar, Mudo, Derimod, Cevza, Cemil İpekçi, Aykut Hamzagil, Vakko, Füsun Demircan, D'jan.UK ve Burberry koleksiyonlarından oluşan "Vizon Show 20. Yıl Defilesi", Neşe Erberk Ajans'a bağlı mankenler tarafından sergilendi.

Hazır giyimin başarı ödülleri
Bir show havasındaki bu defilenin ardından, ödül törenine geçildi. "Türk Hazır Giyiminin En Büyük Ustası" ödülünü Vitali Hakko alırken, "Müesseseleşmede En Başarılı İsim" olarak Beymen'e, "Triko Dalında En Başarılı İsim" olarak da Karaca'ya ödülleri verildi.

"En Başarılı Manken" ödülüne Deniz Pulaş'ın layık görüldüğü törende, "En Başarılı Manken Ajansı" ödülü de Başak Gürsoy'a verildi.

Gecede; Derimod, Aykut Hamzagil, Ceylan Giyim, Bahar Korçan, Yıldırım Mayruk, Sarar, Hasan Mingü, Tamer Yılmaz, Vakko ve Uğurkan Erez de farklı kategorilerde ödül aldılar.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır