kapat

23.06.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
microbanner
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
KOÇ: (21 Mart-20 Nisan) İkili ilişkilerinizde aşırı duyarlı ve tepkisel davranabileceğiniz bir gün. Sevdiklerinizin sizi ihmal ettiğini düşünmek onlara karşı agresif davranmanıza yol açabilir. Misafirlerden ve ziyaretlerden sıkılabileceğiniz görülüyor.
BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs) Yalnız kalmak istemeyeceğiniz ve kendinizi sosyal ortamlarda rahat hissedebileceğiniz bir gün. Eşiniz ya da ortağınızın işbirliğine ihtiyaç duyabilir fakat gerekli desteği göremeyebilirsiniz. Aşırı alınganlıktan kaçınmalısınız.
İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran) Düzenli ve titiz çalışmalarınızın karşılığını maddi boyutta görebileceğiniz verimli bir gün. Parayla ilgili projelerinizi hayata geçirebilmek için uygun fırsatlar sözkonusu. Aşırı çalışmak sağlığınızı ihmal etmenize neden olabilir.
YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz) Aileniz ve çocuklarınıza zaman ayırmak isteyebileceğiniz bir gün. Sevdiklerinizle biraraya gelerek eğlenceli ortamlarda bulunabilirsiniz. Romantik ilişkilerinizde kalbinizi çarptıracak hoş gelişmeler yaşayabilirsiniz.
ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos) Kendinizi evinizde rahat hissedebileceğiniz ve kişisel konulara ağırlık vermek isteyebileceğiniz bir gün. Eşinizle ve aile fertleriyle uyum sorunları yaşayabilirsiniz. Sevdiklerinize karşı sinirli davranışlarda bulunmanız mümkün.
BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül) Çevresel ilişkilerinizde aktif olmak isteyeceğiniz ve iletişime ağırlık verebileceğiniz bir gün. Derinlemesine inceleme gerektiren konularla ilgilenebilir, araştırmalarınız için bilgi toplayabilirsiniz. Sevdiklerinize karşı ilgisiz olabilirsiniz.
TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim) Maddi konularda hızlı gelişmeler yaşayabileceğiniz bir gün. Kaynaklarınızı değerlendirirken ani kararlar almamaya ve aşırı rahat davranmamaya özen gösterin. Çevresel ilişkilerinizde arkadaşlarınızdan yardım görebilirsiniz.
AKREP: (24 Ekim-22 Kasım) Ayın burcunuzda olacağı bugün kişisel girişimleriniz için gerekli gücü kendinizde bulabilirsiniz. Fakat aşırı duyarlı ve alıngan bir ruh hâli içinde bulunmanız da mümkün. Kendiniz ve ailenizle ilgili konularda objektif davranamayabilirsiniz.
YAY: (23 Kasım-21 Aralık) İç dünyanızın ve bilinçaltınızın aktif olacağı bir gün. Kendinizi yaratıcı faaliyetlerle rahatlatabilir, başkalarına karşılıksız yardım ederek mutlu olabilirsiniz. Sağlık konusunda gerekli önlemleri almanızda yarar var çünkü fiziksel olarak hassassınız.
OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak) Dostlarınızla olan ilişkilerinizde duygusal davranabileceğiniz bir gün. Grup çalışmalarınız konusunda ihmalci olabilir, harcamalarınızda aşırıya kaçabilirsiniz. Romantik ilişkilerinizin seyri anlaşmazlıklar yüzünden bozulabileceğinden dikkatli olun.
KOVA: (21 Ocak-19 Şubat) İş yaşantınızda aktif ve çalışkan tutumunuzla gözönünde olabileceğiniz bir gün. Kariyeriniz için ev yaşantınızı ve ailenizi ihmal edebilir, aile ziyaretlerinden kaçınabilirsiniz. İşbirlikleriniz konusunda esnek davranmaya dikkat edin.
BALIK: (20 Şubat-20 Mart) Kendinizi yeni konulara açık hissedebileceğiniz bir gün. Yabancılarla yapacağınız görüşmeler ve tanışmalar size yolculuk fırsatları getirebilir. Maddeyle ilgili kararlar alırken güvendiğiniz kişilere danışmayı ihmal etmeyin.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır