kapat

15.06.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
micro
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Erkekler değiştirecek mi?
Yıllardır değiştirilmesi beklenen ama nedense erkek vekillerce bir türlü onaylanmayan Medeni Kanun Yasa Tasarısı, kabinesinde bir tane bile kadın bakan bulunmayan erkekler hükümeti tarafından, hükümet programına alınmadı.
Kadın vekiller bir araya gelemedi
Türk Üniversiteli Kadınlar Derneği tarafından düzenlenen toplantıya, davet edilen 23 kadın vekilden sadece beşi katıldı. Toplantıda 'hükümette neden kadın bakan olmadığı' tartışıldı ve kadın vekiller Meclis'te yapmak istediklerinden sözettiler...
Renkli ve çiçekli sıcak mekânlar
Şimdilerde çiçekli ve ekoseli kumaşlar revaçta... Yastık, kırlent, minder ise seçtiğiniz kumaşa göre mobilyanın havasını değiştiren, mekâna yaşanmışlık ve hareket veren en önemli aksesuar...
Bir Leydi'nin Portresi
Broadway'de sergilediği oyun ile uzun süre gündemi sarsan Nicole Kidman, şimdi de "Eyes Wide Shut" (Gözleri Sımsıkı Kapalı) filmi ile Hollywood'u birbirine katarak "her role giren kadın" imajını sürdürmeye kararlı görünüyor.
El bakımınızı ihmal etmeyin!
Ellerimizi her gün pek çok işte kullanırız. Fakat bakımsız bırakıldıklarında, çok çabuk sağlıksız bir görüntü alabilirler.
SEVİL GÖKTÜRK
En iyi okul hangisi?

Bundan önceki yazılarımda kızım Ceren'le birlikte değişen ve renklenen yaşamımdan, biraz da insanı gülümseten anılarımdan, duygularımdan söz ettim.
LEYLA VURAL VOLKAN
İlk çocuğumuz Maksi

Çocuklu yaşama geçişimiz ani ve çok hızlı olmadı. Kızımın doğumundan 2 yıl önce eşimle ben, evimize bir kedi ya da köpek almaya karar verdik.

Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır