kapat

15.06.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
micro
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Renkli ve çiçekli sıcak mekânlar
Şimdilerde çiçekli ve ekoseli kumaşlar revaçta... Yastık, kırlent, minder ise seçtiğiniz kumaşa göre mobilyanın havasını değiştiren, mekâna yaşanmışlık ve hareket veren en önemli aksesuar...

Eski zamanlarda sedirlerin üstünde, daha sonraları süs olarak koltuk kenarlarında yerini alan kırlentler, modern mekânların vazgeçilmez aksesuvarı. Öyle ki artık koltuklar, onlarsız olmuyor. Küçük ebatlılar koltuk kenarlarında ya da üstlerinde yer aldıkları gibi, daha büyük ebatta olanları ise yerde oturmayı sevenlerin birinci tercihi.

Düz renk koltuk ya da kanepenin üzerine koyacağınız rengarenk yastıklar, yaşadığınız mekânın havasını tamamen değiştireceği gibi, çizgili kumaşla döşenmiş bir koltukla kombine edeceğiniz desenli; desenli bir koltukla kombine edeceğiniz çizgili yastıklar, yaşadığınız mekâna son derece modern bir görünüm katacaktır.

Bu senenin gözdesi çiçek desenli ve parlak renkteki döşemelik kumaşlar, geçen senelerin gözdesi kareli, ekoseli ve çizgili kumaşlarla çok şık kombinasyonlar oluşturuyor.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır