kapat

15.06.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
microbanner
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
KOÇ: (21 Mart-20 Nisan) Ailevi ilişkilerinizin yoğunlaşabileceği ve kendinizi ailenize karşı sorumlu hissedebileceğiniz bir gün. İçinizdeki huzursuzluğu evinizde küçük ve zevkli düzenlemeler yaparak yenebilirsiniz. İşle ilgili olumlu bir gelişme var.
BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs) Çevreyle ilişkilerinizin güçlendiği ve zihinsel yönden uyanık olacağınız bir gün. İletişim konusunda ciddi bir yoğunluk yaşamanız mümkün. Problemlerinizi çözerken yakınlarınızdan destek ve maddi yardım alabilirsiniz.
İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran) Parasal konuların ön planda olacağı bir gün. Gelirinizi arttırmak için çalışmalar yapabilir veya beklediğiniz paraları alabilirsiniz. Alışveriş konusunda oldukça ince eleyip sık dokuyorsunuz. Fakat tutumlu olmanız sizin lehinize.
YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz) Burcunuzda birleşen Ay ve Merkür, zihinsel beceri gerektiren konularda oldukça başarılı olabileceğinizi belirtiyor. Planlama ve organizasyon yeteneğiniz sayesinde ailenizin üyelerini biraraya getirip hoş bir gün geçirebilirsiniz..
ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos) Yardımsever çalışmalarınızla huzur bulabileceğiniz ve başkaları için karşılıksız çalışabileceğiniz bir gün. İdealist düşüncelerinizi yakın zamanda uygulamaya koymak için planlar yapabilirsiniz. İyi haberler alabileceğiniz bir gün.
BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül) Gelecekle ilgili yeni planlar yapabileceğiniz ve enerji dolu çalışmalarınızla dikkat çekebileceğiniz bir gün. Arkadaşlarınızla yeni fikirler üstünde tartışabilir, birlikte kısa yolculuklara çıkıp, keyifli zaman geçirebilirsiniz.
TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim) Kariyerinizle ilgili önemli gelişmeler yaşayabileceğiniz oldukça yoğun bir gün. Zeki ve enerjik yaklaşımlarınızla dikkat çekiyorsunuz. Tanıştığınız kişileri zekanızla etkileyebilir, yeni anlaşmalara imza atabilirsiniz.
AKREP: (24 Ekim-22 Kasım) Seyahat planlarınızı uygulamaya koymak için çok güzel fırsatlar bulabilirsiniz. Uzaklarla ilişkilerinizden beklediğiniz olumlu haberleri alabilir, eğitimle ilgili konularda başarılı olabilirsiniz. Kültürel geziler gündemde.
YAY: (23 Kasım-21 Aralık) Hisseli paralar, vergi, sigorta ve miras konularında gelişmeler yaşayabilirsiniz. Borç para alma ve verme konusunda dikkatli olmalısınız. Cinsel enerjinizin yoğun olduğu bugün gizli ilişkiler tehlikeli olabilir.
OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak) Karşıt burcunuz Yengeç'te birleşen Ay ve Merkür, yakın ilişkilerin ve ortak çalışmaların gündeminizi belirlediğine işaret ediyor. Rekabet açık düşmanlıklarla karşılaşmanıza neden olabilir. Gözünüzü dört açmalısınız.
KOVA: (21 Ocak-19 Şubat) İş yerinizde detaylarla ilgilenebileceğiniz ve ince eleyip sık dokuyabileceğiniz bir gün. Tamir ve onarım konularına özen gösterebilirsiniz. Aynı özeni sağlığınız konusunda da göstermek akıllıca bir davranış olur.
BALIK: (20 Şubat-20 Mart) Aşk konusunda hoş gelişmeler yaşayabileceğiniz bir gün. Sosyal ortamlarda yeni insanlarla tanışabilir ve tatlı flörtler yaşayabilirsiniz. Aşırı güvenli davranışlarınız çevrenizdeki insanlar arasında ukalalıkla karıştırılabilir.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır