Sevim Gökyıldız (Mutfak Dostları Derneği İkinci Başkanı)
"Enginarlı mantı fikri bana göre mükemmel. Mantı ve enginar, Türk mutfağına ait iki lezet. Bu lezzetleri birleştirme fikrini çok beğendim. Bu bir 'füzyon' değil. Bence tamamen bizim olan iki tadı, aynı tabakta sunuyoruz. Reçetede yaratıcılık var. Mutfağımızın bu tip ufak yeniliklere açık olmasını olumlu karşılıyorum. Bu yemek bana, İtalya'da bir restoranda yediğim 'kuşkonmazlı ravioli'yi hatırlattı. Orada da mantı karşılığı ravioli, enginar (göbeği) karşılığı kuşkonmaz vardı. Çok güzel bir tat uyumu oluşmuştu."
Yayın tarihi: 3 Mayıs 2009, Pazar
Web adresi: https://www.sabah.com.tr/2009/05/03/pz/haber,B6AF3F2791DB4777B750A16CE943C06E.html
Tüm hakları saklıdır.