İLİŞKİLİ HABERLER
Her şeyi mevsiminde pişiriyorlar
Her şeyi mevsiminde pişiriyorlar
- Kaç kişilik catering hizmeti verebiliyorsunuz?
- Soğuk meze olarak 150-200 kişiye kadar verebiliyoruz. Ama sıcakları 25- 30 kişilik gibi daha küçük gruplara yapabiliyoruz. Müşterilerimizin isteyip de bizim tarifini bildiğimiz her şeyi yapıyoruz. Yapacağı krebin içine tavuklu bir harç hazırlamamızı isteyenler bile oluyor.
- Genellikle Ermeni cemaati mi tercih ediyor?
- Tam tersine. Çünkü onlar bizim yaptıklarımızın çoğunu yapıyorlar evlerinde. Bir de bizde hâlâ kayınvalide, anne desteği çok yüksektir.
- Restoranın mönüsünden bahsedelim biraz...
- Bizim bir günlük mönümüz var. Ayrıca sabit mönümüzdeki seçeneklerden isteyebiliyorsunuz. Her şeyi mevsiminde yapıyoruz. Ama yaprak sarma, midye dolma, dalak dolma, kısır, tarama gibi kalemler her zaman var. Biz her gün öğleden sonra ertesi günün hazırlığına başlıyoruz, sadece zeytinyağlılar için. Günün yemekleri ise sabah dükkân açıldıktan sonra 12'ye kadar pişiriliyor. Dondurulmuş, konserve hiçbir şekilde kullanmıyoruz. Bir de gastriti olan, hamile vs. müşterilerimiz var. O yüzden tuzsuz, yağsız 1 kilo sebze yemeği isteyen de var, her cumartesi organik pazardan ne sebze bulursam alıp pişirmemi isteyen de.
İLİŞKİLİ HABERLER
Her şeyi mevsiminde pişiriyorlar
Yayın tarihi: 25 Nisan 2009, Cumartesi
Web adresi: https://www.sabah.com.tr/2009/04/25/ct/haber,6362B53089AB4EC6BBB613D74337C830.html
Tüm hakları saklıdır.