kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
25 Nisan 2009, Cumartesi
Sabah
 
Haberler Spor Günaydın Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Günaydın Cuma Cumartesi Pazar Emlak Buzz
 
24 Saat
24 Saat
Cumartesi SABAH  
Gurme
Türk mutfağı saf bir mutfak
Bu hafta konuk şef olarak İstanbul'a gelecek olan İtalya'nın en popüler şeflerinden, iki Michelin yıldızlı Igles Corelli, Türk mutfağındaki lezzet dengesini çok beğendiğini söylüyor... - Kendinizden biraz söz eder misiniz? Kaç yaşınızda, nasıl başladınız bu işe? İtalyanların aile içinde gelişmiş bir yemek kültürü vardır. Sizin de yemek yapma merakınız ailenizle mi başladı? - İtalya'da, doğduğum yer olan Ferrara bölgesindeki aşçılığın kökenleri, Rönesans'a kadar uzanan bir geleneğe dayanır. Yani benim aşçılığım da...