kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
17 Nisan 2009, Cuma
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Haber turu

16.04.2009
Kuyumculara Altın Anahtar
Atasay Mücevher Grubu ve Garanti Bankası, Altın Anahtar isimli bir çözüm paketi hazırladı. Finansal destek, satış ve pazarlama desteği ile fiyat cazibeli ürünler olmak üzere 3 ayaktan oluşan paketle kuyumcuların Atasay'dan alacağı altın Garanti Bankası tarafından kredilendirilecek. Paketle model çerçevesinde, Türk kuyumcu sektörüne, 60 milyon dolarlık kredi desteği sağlanması hedefleniyor.

Burgaz'dan haksız rekabet iddiası

Burgaz Rakı bandrol ve vergi konusundaki kavgaya yeni bir boyut getirdi. Genel Müdür Habib Kurt, rakiplerinin bir tröst oluşturarak zarar vermek istediklerini belirtti. Kurt, "Bugüne kadar yapılan bütün denetim ve kontrollerde bir adet dahi sahte bandrole rastlanmamıştır. Ancak, hatalı ambalaj tanımlanmış olan bandroller tespit edilmiştir" dedi. GİSDER'e göre ise bir karşı birlik oluşturma iddiasının gerçekleri yansıtmadığı bilakis yasalara aykırı uygulamaları tespit edilen bir firmanın dürüst üreticileri suçlama ve karalama girişimi olarak değerlendirilmektedir.

Denizbank bu yıl 60 tarım şubesi açacak

Denizbank Finansal Hizmetler Grubu Başkanı Hakan Ateş, özel sektör bankaları arasında, tarım kredilerinde yüzde 16 ile sektörün şampiyonu olmayı sürdüreceklerini söyledi. Ateş "2009 yılı sonuna kadar açacağımız 60 tarım şubesi ile 350 bin üreticimize ulaşarak, tarım kredi hacmimizi 1.5 milyar TL yükseltmeyi hedefliyoruz. Yeni şubelerimizle birlikte, toplam 450 DenizBank şubesinin 215'inde tarım bankacılığı hizmeti sunabiliyor olacağız" dedi.

Demir: Kapalıçarşı'yı kurtaracağız
Yapı statiğine zarar veren müdahaleler ve bakımsızlık nedeniyle çökme noktasına gelen Kapalıçarşı kurtarılacak. 29 Mart seçimleri sonrasında kendisini ziyarete gelen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ile soruları yanıtlayan Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, Kapalıçarşı'nın kurtarılması için bir danışma grubu oluşturduklarını, hazırladıkları planla üç aşamada çarşıyı kurtaracaklarını söyledi. Zeynel YAMAN/İSTANBUL