Şu an
21 Mart 2009 - Cumartesi
tarihli sabah.com.tr'yi okumaktasınız.
Bugüne ait sabah.com.tr içeriği için
tıklayın »
kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
21 Mart 2009, Cumartesi
Haberler
Spor
Günaydın
Ekler
Dosyalar
Servisler
Multimedya
Astroloji
Kültür-Sanat
İşte İnsan
Emlak
Çocuk
Yazarlar
Çizerler
Günaydın
Cuma
Cumartesi
Pazar
Emlak
Buzz
Gurme
Yazarlar
Güncel
Yaşama Dair
Sinema
Gurme
Sosyeteye paça çorbası servisi
İstanbul'un lüks rezidanslarından Bellevue'nün giriş katındaki Coppa Bar & Restaurant'da piyano eşliğinde yemek yerken, kendinizi klasik bir Hollywood filminde gibi hissedebilirsiniz. Ancak fiyatlar biraz tuzlu.... İstanbul'un yeme içme kültürüne beş yıldızlı otellerin katkısı yadsınamaz. ...
Ocakbaşının iyisi cep yakmaz
28 yıldır aynı aile tarafından işletilen Harbiye'deki Güler Ocakbaşı'nın müdavimleri, kuşaktan kuşağa artıyor. Bu...
Yemek hayatın ortasına oturunca
Prof. Dr. Arman Kırım'ın yakla.ık dört yıldır yazdığı yemek yazılarından olu.an Hayatın Tarif Kitabı, hem pek çok...
Hamsili krep olur mu?
Tarihi bir köşkte hizmet veren Nalia Karadeniz Mutfağı, yemekleriyle müşterilerini bir kaç saatliğine Karadeniz...
Üst kat balık alt kat et lokantası
Küçükyalı sahilindeki Biz Bize Balık lokantasının 'levrek pirzolası' balık meraklılarına lezzetli bir keşif duygusu...
Minik bardaklarda büyük tatlar
Gençliğinden beri leziz yemekleriyle sevdiklerinin gönlünü fetheden Lizet Romi, eşe dosta yaptığı reçellerini ve...
Restoran dükkân doğurdu
Nişantaşı'nda 10 yıldır, ev yemeği arayanların adresi olan Kantin, şimdi de alt katında çeşitli yemeklerin paketle...
Özel yemeklere 'şef masası'
Dükkâna girince gözünüze çarpan büyük ahşap masa, şef masası olarak adlandırılıyor. Özel yemekler için düşünülmüş bu...
Shakespeare bira sever!
Eskişehir'den sonra İstanbul'da da iki şube açan ve 'Shakespeare Pub' adı zor okunduğu için SPR olarak hayatımıza...
Çayın bin bir yüzü
Çikolatalısından portakallısına kadar envai çeşit çay alternatifi sunan bir markanın Afrika'ya özgü bitki çayı bile...
Üniversite bahçesinde gençliğini arayanlara
Bilgi Üniversitesi'nin Silahtarağa'daki kampusunda yeni açılan Tamirane, öğrencilerden çok kendini hâlâ genç...
Hint mutfağı
Safranı, körisi, zerdeçalı ile öne çıkan Hint mutfağı, Londra gibi kozmopolit şehirlerin yeni gözdesi. Geçtiğimiz...
Tarladan cam kavanoza
Çorba, tatlı, et sosu, makarna sosu, ketçap, mayonez gibi onlarca ürünü hiçbir katkı maddesi kullanmadan hazır yemek...
Aynı geçitte zıt tarzlar buluştu
Tünel'e açılan geçitte 10 yıldır hizmet veren Fransız tarzı kafe restoran KV, karşısındaki Akbabalı meyhanesi ve onun...
Korece bilmek şart değil
Büyük bölümü Türk damak tadına uygun Kore mutfağının en özel yemeklerinin sunulduğu Gaya'da, bir tür mantı olan...
Bir akşam ansızın gidebiliriz...
Tarihi Karaköy Balıkçısı'nın akşamları da hizmet veren yeni mekânı açıldı. İçki servisinin de yapıldığı mekânda meze...
Günün her saati dolu
Susam Sokak'ta bir yıldır hizmet veren ve organik yemekleriyle ünlü White Mill, hem doğal ürünler marketi hem sürpriz...
Gerçek taramayı özlemişiz
Ermenice 'lezzetli' anlamına gelen Hamov'da, topikten, pilakiye, toyga çorbasından Kayseri mantısına kadar ne...
Porsiyonlar da fiyatlar da kallavi
Nişantaşı'nda birkaç ay önce açılan Park Hyatt İstanbul Oteli'nin içinde hizmet veren The Prime restoranda, her çeşit...
En taze Boğaz balıkları
Anadoluhisarı'nda yeni açılan Uskumru balık restoranında, fesleğen soslu levrek, torik lakerdası gibi mezelerin yanı...
GÜNÜN GELİŞMELERİ
EN ÇOK OKUNANLAR
Kapalıçarşı ilham verdi
Hollywood yıldızlarının kırmızı halı tasarımcısı Zac Posen...
Annesi güreşçi olduğunu bilmiyor
Bu hafta vizyona giren Şampiyon filmi, güreşçilerin ringde...
Dört günde dört kilo verin!
Beslenme uzmanı Ian Smith'in Dört Günlük Diyet kitabı, sizi...
Ahşabın en doğal hali
Ağacın doğal dokusunu korumaya özen gösteren tasarımların...
Su konusunda durum vahim
Kaptan Cousteau'nun torunu Alexandra Cousteau, İTÜ'deki Su...
Sarayın genelevi: Harem
Film abartılmış
Ebru'yla aşkımız aynı tiyatroda oynarken başladı
Beni toparlayan Ebru oldu hayatta
Çocuklar da Güneşi Gördüm'ü izlemeli
Başbakanı reddetmek ayıptır
Nâzım'ın dirisi gelmedi, ölüsü niye gelsin?
Türkiye'de kulüp patronu olmak çok zor iş
İki kişilik Ada-Restoran
Oğuz'un vefatından sonra devam edemedim
Kuklaların dünyasına yolculuk
Nez'in Antalya çıkarması
Günde beş kilo et yerim
Yazarlar
Prof. Dr. Bengi Semerci
Atilla Dorsay
Alışveriş
Alışveriş merkezi mekânlarının Kare As'ı
Alışveriş merkezlerinde mağaza mağaza dolaştıktan sonra, yorgunluk hissini atmanın en güzel yolu, lezzetli bir yemek ...
Reyonlarda etnik rüzgârlar
Bu hafta mağaza mağaza bakınmak yerine, tek bir adresi dolaştım. Etnik teması ve çiçek deseninin yükselişine, fiyatların ...
Defile makyajları sokağa taşındı
Kedi gözü, takma kirpikler, mor dudaklar... Defilelerde mankenlere yapılan makyajlar biraz abartı gibi gözükse de ...
Cuma
Alışveriş merkezi mekânları
Bütün gün mağaza mağaza dolaştınız, yoruldunuz. Sonunda lezzetli bir yemeği hak ettiniz. ...
Emekli güreşçi ringlerde
Gözden düşmüş güreşçi Randy'nin eski günlerine dönmek için tekrar ringe çıkmasını anlatan Şampiyon (The Wrestler), ...