kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
2 Mart 2009, Pazartesi
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Çıplak fotoğrafla şantaj

AA
Giriş Saati : 02.03.2009 14:08
Güncelleme : 02.03.2009 22:39
Yeni Haber
Adana'da, annesi tarafından boğularak öldürülen genç kızın, kocasıyla birlikte olduğu iddiasıyla çıplak fotoğraflarını çekip saçını kesen ve ilişki itirafını kameraya kaydeden kadın ile olaya karışan 2 zanlı hakkında, 15'er yıl hapis istemiyle dava açıldı.

Alınan bilgiye göre, Denizli Mahallesi'nde, 3 Şubatta, annesi İrep D. (42) tarafından boğularak öldürülen Melek D'nin (18), kocası Mehmet D. ile ilişkisi olduğu iddiasıyla kardeşi Eda K. ve tanıdığı Hamdullah S. ile birlikte zorla götürdükleri bir yerde çıplak fotoğrafını çektikleri, kötü muamele yaparak saçını kestikleri ve boşanma davasında delil olarak kullanmak amacıyla ilişki itirafını kameraya kaydettikleri öne sürülen Ebru D. hakkında, Cumhuriyet Savcılığı tarafından iddianame hazırlandı.

Alıkonulduktan bir süre sonra evine gönderilen Melek D'nin, Mehmet D. ile birlikte olduğunu öğrenmesi üzerine, annesi İrep D. tarafından boğularak öldürüldüğü belirtilen iddianamede, zanlıların bu şekilde ''Yoğunlaşmış kastla hürriyetten yoksun bırakma'', ''Çıplak fotoğraf çekme'', ''Rızası dışında beyanda bulundurma'' ve ''Şantaj'' suçlarını işlediklerine yer verildi. İddianamede, zanlıların, bu suçlardan 15'er yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanmaları talep edildi.

Daha önce tutuklanan ve bir üst mahkemeye yapılan itiraz üzerine tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan sanık Ebru D. ile birlikte olaya karıştıkları öne sürülen zanlıların yargılanmalarına, 5. Asliye Ceza Mahkemesi'nde başlanacağı belirtildi.

Kızını öldürdüğü iddia edilen İrep D'nin yanı sıra öldürülen genç kızın ilişkisi olduğu iddia edilen Mehmet D'nin eşi Ebru D, olaya adı karışan Ebru D'nin kız kardeşi Eda K. ile Hamdullah S. gözaltına alınmış ve haklarında soruşturma açılmıştı.