kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
10 Ocak 2009, Cumartesi
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Havalar ısınacak - HARİTALI

Giriş Saati : 10.01.2009 10:11
Güncelleme : 10.01.2009 21:54
Yeni Haber
Yapılan son değerlendirmelere göre; Yurdun kuzeydoğu ve güneybatı kesimleri ile zamanla kuzey kesimlerinin parçalı çok bulutlu geçeceği, öğle saatlerinden sonra Batı Akdeniz (Antalya, Isparta, Burdur), Muğla, Denizli ve Karaman çerveleri, geceden itibaren Batı Karadeniz, Sakarya ve Kocaeli çevrelerinin yağışlı, diğer bölgelerin ise parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Yağışlar; genellikle yağmur ve sağanak, Batı Karadeniz'in iç kesimlerinde kar şeklinde olacak. Sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu bölgelerde kuvvetli buzlanma ve don olayı ile birlikte sis bekleniyor.

Hava sıcaklığı gündüz sıcaklıkları kuzey ve batı bölgelerde 2 ila 4 derece artacak, gece sıcaklıkları iç ve doğu bölgelerde 4 ila 6 derece azalacak.

Rüzgar genellikle kuzey ve kuzeydoğu, zamanla güney ve iç bölgelerde güney ve güneybatı yönlerden hafif, arasıra orta kuvvette esecek.

DOĞU ANADOLU DONDU, ERZURUM'DA ISI EKSİ 29'A DÜŞTÜ

Sibirya soğukları Doğu Anadolu Bölgesi'nde etkisini bütün şiddetiyle sürdürüyor. Bölge'de gece en düşük hava sıcaklığı eksi 29 derece olarak Erzurum'da ölçüldü.

Doğu'da kar yağışlı hava yerini Sibirya soğuklarına bıraktı. Doğu Anadolu Bölgesi'nde gece hava sıcaklıkları Erzurum'da eksi 29, Erzincan'da eksi 12, Kars'ta eksi 21, Ağrı'da eksi 25, Iğdır'da eksi 11, Ardahan'da 17 ve Bayburt'ta eksi 19 derece olarak ölçüldü. Bölge il merkezlerinde kar kalınlıkları Erzurum'da 12, Erzincan'da 10, Kars'ta 18, Ağrı'da ise 40 santimetre olarak ölçüldü.

HAVA SICAKLIKLARINI DERECELERİYLE GÖRMEK İÇİN HARİTALARIN ÜZERİNE TIKLAYINIZ...