kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
14 Aralık 2008, Pazar
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat
Tersane işçisi İnceyol'un cenazesinde eşi ve çocukları gözyaşlarına boğuldu.

Tankerdeki yangında ağır yaralanan tersane işçisi öldü

Gülcan DEMİRCİ
13.12.2008
Tuzla tersanesindeki bir gemide çıkan yangında dün hayatını kaybeden Erdal İnceyol'un cenazesi toprağa verilmek üzere Ordu'ya gönderildi..
TUZLAAnadolu Tersanesi'nde yeni yapılan gemide önceki gün meydana gelen yangında ağır yaralanan Erdal İnceyol, kaldırıldığı hastanede dün hayatını kaybetti. İnceyol'un hastaneden alınan cenazesi Kaynarca'daki evinin önüne getirildi. Burada babalarının bulunduğu tabuta uzun süre bakan 12 yaşındaki Ferdi ve 7 yaşındaki Dilber hıçkırıklara boğuldu. Anne Asiye ise çocuklarına sarılarak onları teselli etmeye çalıştı.

EŞİ FENALIK GEÇİRDİ
14 yıllık eşini kaybeden Asiye İnceyol eşinin tabutu götürülürken fenalık geçirdi. İnceyol'un cenazesi gözyaşları arasında toprağa verilmek üzere memleketi Ordu'ya gönderildi. İnceyol ardında gözü yaşlı iki çocuk ile acı bir hikâye bıraktı. Memleketi Ordu Fatsa'da çiftçilik yapan İnceyol geçim sıkıntısı çektiği için 7 yıl önce İstanbul'a göç etti. Vasıfsız işçi olarak başladığı tersane işçiliğine montaj ustası olarak devam eden İnceyol, Kaynarca'da eşi ve çocuklarıyla mutlu bir yaşam sürerken, önceki gün tersanenin iskelesine bağlı "M/T Procida" isimli tankerin baş tarafında çalışırken kaynak kıvılcımlarının üzerine sıçraması sonucu çıkan yangında yaralandı. Kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.