kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
25 Kasım 2008, Salı
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Sapık dede suç üstü yakalandı

Giriş Saati : 25.11.2008 07:05
Güncelleme : 25.11.2008 23:26
Yeni Haber
İzmir'in Bornova ilçesi, Atatürk Mahallesi'nde 2 kız torununa cinsel tacizde bulunduğu iddia edilen H.K. (57), kızı S.G tarafından suçüstü yakalandı.

Babasını yatakta torunuyla birlikte yarı çıplak vaziyette yakalayan S.G.'nin ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, Karayolları'ndan emekli H.K.'yi gözaltına aldı. İlköğretim okulu öğrencisi torunlarını şeker ve parayla kandırarak sürekli cinsel tacizde bulunduğu ortaya çıkan H.K.'nin adliyeye sevk edileceği bildirildi.

Edinilen bilgiye göre olay, Bornova, Atatürk Mahallesi, 502 Sokak'taki bir evde önceki akşam saatlerinde meydana geldi. Babası H.K. ile birlikte yan yana evlerde oturan S.G., ilköğretim okulu öğrencisi olan kızları C.G. (13) ve F.G.'ye (12) dedelerini çay içmek için çağırmalarını söyledi.

Annelerinin göndermesi üzerine dedeleri H.K.'nin yan binadaki evine giden 2 kız kardeş, dedelerini çay içmeye çağırdı. Eve gelen torunlarından küçük yaştaki F.G.'yi yatak odasına çağıran dede H.K., para ve şeker vererek, torununu kandırdı. Daha sonra pantolonunu çıkaran dede, torununun altındaki pantolonunu da çıkararak, yatağa uzandı. Diğer torunu C.G. ise o sırada mutfakta bekledi. Kızlarının gecikmesinden şüphelenen anne S.G., babasının evine gittiğinde gözlerine inanamadı.

Yatak odasında babasını kızıyla birlikte yarı çıplak halde yakalayan S.G. durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri tarafından yakalanan H.K., gözaltına alındı. Eşiyle 1 aydır ayrı yaşadığı öğrenilen H.K.'nin, alınan ifadesinde taciz olayını itiraf ettiğini ancak hiçbir zaman tecavüz etmediğini söylediği öğrenildi. Polis olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

(İHA)