kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
17 Ekim 2008, Cuma
Sabah
 
Haberler Spor Günaydın Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Günaydın Cuma Cumartesi Pazar Emlak
 
24 Saat
24 Saat

Şef Abdullah'ın marifetleri

03.09.2008
Adalar manzarasıyla hizmet veren Titanic Business Hotel'de iftar sofralarını, şef Abdullah Özcan ve ekibi hazırlıyor. Şefin 40-50 YTL arasında değişen iftar mönüsünde yayla çorbası, paçanga böreği, piliçli islim kebabı, kuzu etli çoban kavurma, fındıklı güllaç gibi seçenekler var. Adres: Barbaros Hayreddin Paşa Caddesi, No: 43, Kartal-İstanbul Tel: (0216) 444 93 34