Dükkanı kapatır, bütün personele şampanya patlatıp kutlama yapar
İLİŞKİLİ HABERLER
Dükkanı kapatır, bütün personele şampanya patlatıp kutlama yapar
* Şamdan'da çalışan personeliniz de oldukça eski, bunu nasıl sağlıyorsunuz?
M.T.: Bizim şefimiz 30 yıl önce burada barmen olarak başladı, düşünün. Dışarıdan usta da getiririz, ancak bir-iki ay için. Yani kimse bu bünyeye tepeden inme gelemez.
Ş.T.: Bir de Mehmet'in personelle arası çok iyi. Dükkanı kapatır, oturur, bütün personele şampanya patlatır, kutlama yapar. Biri hastalanır, herkesten önce o koşar. Benim çocuğum garsonun kucağındadır, onlar ilgilenir. Yani tıpkı bir aile gibiyiz. Çocuklarımız bile arkadaş olur.
* Siz nerelerde eğlenirsiniz peki?
M.T.: Ben çoğu yeri bilmem, davetlerde öğreniyorum genelde. Ama yemek yemek için belirli yerlerim vardır. Yeşilköy'de bir balıkçımız var, ona giderim, Beyti ağabeyime giderim, çok sofistike olmayan otantik yerlere giderim. Eğlence olarak artık çok çıkmıyoruz ama Park Şamdan'a gidiyorum yazın, bazen de Reina'ya gidiyorum.
Yayın tarihi: 18 Eylül 2008, Perşembe
Web adresi: https://www.sabah.com.tr/2008/09/18/gny/haber,60878124B0D94EFAB9869431AB08ED69.html
Tüm hakları saklıdır.