kapat
E-gazete
|
Hava Durumu
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
English
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
2 Eylül 2008, Salı
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat

Ağa formundaki senaryoları kabul etmedim

Güncelleme : 02.09.2008 09:47
* Bildiğim kadarıyla 'Sıla' bittikten sonra yeni bir projeye başlayacaksınız. Nasıl bir proje bu?
Güzel olacağına inandığım bir iş. Ama Baran'ın B'si yok orada, çok alakasız bir karakteri canlandıracağım. Ve bu beni çok heyecanlandırıyor, çok keyif veriyor. Mimik yapmıyor diyenler varmış ya, mimik yapanlar da her yerde aynı mimiği yapıyor. Ben oynadığım karaktere bir şey katmaya çalışıyorum elimden geldiğince, mimiği falan çok düşünmem, oynayacağım karakter üzerinde duygusal anlamda çalışırım. O karakterin duygusuyla empati kurabilir, bunu da yansıtabilirsem o bana yeter.

KOMEDİ OYNAYACAĞIM
* Yeni karakterinizin çok değişik olacağını söylüyorsunuz, yine bir ağa olmayacak mı mesela?
Ağalı falan değil, bu dizinin içinde yeri geldiği zaman durum komedisi olacak. İçinde aşk var, iki kişi arasındaki çatışma var, insanların merak edeceği bir mazi var. Aslında bana Boran Ağa formunda senaryolar geldi ama ben hiçbirini kabul etmedim. Çünkü ben farklı karakterler canlandırarak oyuncu olduğumu hissetmek istiyorum. Elimden geldiğince başka bir adam gibi bakmaya çalışayım, başka bir adam gibi oturup kalkayım. Bu beni daha çok tatmin ediyor.

* Karakterinize hazırlanmak için ne yapıyorsunuz, onun yaşayacağı çevrelerde mi dolaşıyorsunuz?
O da yapılır ama bu karakter için çok kitap okuyorum mesela. Karakterin hayat tarzını doğru ifade etmiş kitapları buldum, onları okuyorum. Önce ben onunla bir empati kurmaya çalışıyorum. Onun hakkında bilgi edinmeye, sonra da bunu içime doldurmaya çalışıyorum.

*MEHMET AKİF ALAKURT FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...