İncik parçaları naylon torbanın içinde tuz, karabiber ve un ile iyice karıştırılır. Bir tencereye yağ konup, kızdırılıp etler iyice kavrulur ve tencereden alınır. Bir başka tencerede soğan kavrulur. Etler ilave edilir. Yarım kaşık sirke ve sıcak su ilavesi ile pişirilir. Terbiyesi için tüm malzemeler karıştırılır. Yemeğin üzerine dökülür.
MALZEMELER 6 kişilik
* 1 kilo gerdan veya incik
* 2 adet havuç
* 2 yemek kaşığı sıvı yağ
* 3 adet soğan
* Tuz
* Karabiber
* 2 çorba kaşığı un
Terbiyesi için:
* 2 diş sarmısak
* 1 adet yumurta
* 2 yemek kaşığı yoğurt
* 2 yemek kaşığı sirke
* Karabiber
Yayın tarihi: 24 Ağustos 2008, Pazar
Web adresi: https://www.sabah.com.tr/2008/08/24/gny/tuter.html
Tüm hakları saklıdır.