Margarin, sirke, süt ve kabartma tozu bir kaba alınır. İyice karıştırılır. Malzemelerin içine un elenir ve yoğrulur. Bir gece buzdolabında bekletilir. 15 parçaya ayrılır. Elle açılır istenilen iç konur kapatılır. Üzerine yumurta sürülür. 200 derecede önceden ısıtılmış fırında pişirilir.
MALZEMELER 4 kişilik
* 250 gram margarin (oda sıcaklığında)
* 2 çorba kaşığı sirke
* 1 çay bardağı süt
* 4 su bardağı un
* 1 yumurta sarısı
* 1 çay kaşığı kabartma tozu
Yayın tarihi: 24 Ağustos 2008, Pazar
Web adresi: https://www.sabah.com.tr/2008/08/24/gny/haber,C54F6A3BBB364CD5AC5859F896A602FE.html
Tüm hakları saklıdır.