Evde Çin yemekleri pişirmeyi öğrenin!
İngiltere'nin en önemli Çin Mutfağı otoritesi kabul edilen ve Fransa'dan Hindistan'a kadar dünyanın birçok yerindeki yemek okullarında eğitim veren Deh-Ta Hsiung'un yeni kitabı 'Çin Mutfağının Sırları' çıktı. Hsiung kitabında, Çin restoran yemeklerinin evde nasıl pişirilebileceğini detaylıca anlatıyor. Yazar kitapta; otantik Çin mutfağına damgasını vuran zor yakalanan tatlar, müthiş kıvamlar, kokular, renkler ve şekillerin uyumlu birleşimini yaratabilmeleri için gerekli tüm bilgileri okuyucularıyla paylaşıyor.
Yayın tarihi: 21 Haziran 2008, Cumartesi
Web adresi: https://www.sabah.com.tr/2008/06/21/gny/haber,6734EC70A0C842A1BB218244F710E3E3.html
Tüm hakları saklıdır.