kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 4 Haziran 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Günaydın 
AYŞE TÜTER

Kestaneli rulo pasta

Bisküviler rondodan geçirilir. İçine haşlanmış kestane ufalanır, portakal kabuğu rendelenir, üzüm elma rendesi, doğranmış muz ve eritilmiş margarin konur iyice karıştırılır. Temiz bir folyoyla sarılır ve buzlukta dondurulur. Puding, 1 su bardağı su ve sütle pişirilir. Üzerine dökülür. Çikolata rendelenir servis yapılır.

Malzemeler
*
1 kase haşlanmış kestane
* 1 paket kare sade bisküvi
* 1 kare kakaolu bisküvi
* 50 gr. çikolata
* 1 portakal rendesi
* 1 muz
* 1 elma
* 1 kahve fincanı üzüm
* 100 gr. margarin
* 1 paket kakaolu puding
* 1 su bardağı su
* 1 su bardağı süt