Bisküviler rondodan geçirilir. İçine haşlanmış kestane ufalanır, portakal kabuğu rendelenir, üzüm elma rendesi, doğranmış muz ve eritilmiş margarin konur iyice karıştırılır. Temiz bir folyoyla sarılır ve buzlukta dondurulur. Puding, 1 su bardağı su ve sütle pişirilir. Üzerine dökülür. Çikolata rendelenir servis yapılır.
Malzemeler
* 1 kase haşlanmış kestane
* 1 paket kare sade bisküvi
* 1 kare kakaolu bisküvi
* 50 gr. çikolata
* 1 portakal rendesi
* 1 muz
* 1 elma
* 1 kahve fincanı üzüm
* 100 gr. margarin
* 1 paket kakaolu puding
* 1 su bardağı su
* 1 su bardağı süt
Yayın tarihi: 4 Haziran 2008, Çarşamba
Web adresi: https://www.sabah.com.tr/2008/06/04/gny/haber,529899BD2579420CB2D28BFF02E9C7AC.html
Tüm hakları saklıdır.