Tavada bir çorba kaşığı yağı eritip, pirzolaları arkalı önlü kızartın ve bir tabağa alın. Aynı tavada ince ince kıyılmış domates ve biberleri iyice pişirin. Tuz, karabiber ve kekik katıp, karıştırın. Yufkaları sigara böreği hazırlar gibi sekiz eşit parçaya bölün. Her bir parçaya önce domatesli sosu, sonra pirzolayı, en son da rendelediğiniz kaşar peynirini koyup, üçgen şeklinde sarın. Hazırladığınız böreklerin üzerine yumurta sarısı sürüp, fırında kızarana kadar pişirin.
MALZEMELER 4 kişilik
* 6 adet pirzola
* 2 adet yufka
* 2 adet domates
* 2 adet yeşil biber
* 1 çorba kaşığı margarin
* 2 çorba kaşığı kaşar rendesi
* 1 yumurtanın sarısı
* Tuz
* Kekik
* Karabiber
Yayın tarihi: 3 Haziran 2008, Salı
Web adresi: https://www.sabah.com.tr/2008/06/03/gny/haber,A3EE624D8D9A4F7F86F6A78365488B05.html
Tüm hakları saklıdır.