Etimek salatası Kabağı, patlıcanı ve havucu küp küp doğrayıp, kızartın. Havlu kağıdın üzerine çıkartıp, fazla yağını bırakmasını sağlayın. Kızarttığınız sebzeleri bir kaba alın. Bezelyeyi, ince kıyılmış maydanozu, turşuyu, cevizi, sarmısaklı yoğurdu, mayonezi ekleyip, karıştırın. Servis yapacağınız zaman küçük küçük kırdığınız etimekleri de katıp hemen servis yapın.
Malzemeler
* 1 adet kabak
* 1 adet havuç
* 1 adet patlıcan
* 1 su bardağı haşlanmış bezelye
* 5 dilim etimek
* 1 çorba kaşığı ceviz
* 1/2 demet maydonoz
* 3 adet salatalık turşusu
* 2 su bardağı sarmısaklı yoğurt
* 1 çorba kaşığı mayonez
Yayın tarihi: 7 Mayıs 2008, Çarşamba
Web adresi: https://www.sabah.com.tr/2008/05/07/gny/tuter.html
Tüm hakları saklıdır.