Öncelikle margarini eritip, soğutun. Bir hamur yoğurma kabına margarinle birlikte diğer malzemeleri koyup, orta sertlikte bir hamur yoğurun. Bu hamurdan erik büyüklüğünde parçalar kopartıp, yuvarlayın ve bastırmadan tepsiye dizin. Üzerlerine yumurta sarısı sürüp, önceden ısıtılmış fırında kızaran kadar pişirin. Soğuk ya da ılık olarak ikram edin.
Malzemeler
* 1 paket margarin
* 1 çay bardağı sıvıyağ
* 1 çay bardağı yoğurt
* 3 tatlı kaşığı şeker
* 1 adet yumurta
* 1 paket kabartma tozu
* Aldığı kadar un
* Tuz
Yayın tarihi: 7 Mayıs 2008, Çarşamba
Web adresi: https://www.sabah.com.tr/2008/05/07/gny/haber,A47BF0D918AE40B68F98C7B7DBBE6F9E.html
Tüm hakları saklıdır.