Bir tencereye tavuk suyunu döküp, ateşe koyun. Kaynayınca içine makarnaları atıp, 15 dakika pişirin. Daha önceden haşladığınız tavuğu da ufak parçalar halinde doğrayın. Bir yumurtayı, unu ve limon suyunu çırpıp, çorbaya ilave edin. Tuz ve karabiber ekleyin. Bir taşım daha kaynatıp, tavuk etlerini ve naneyi ekleyerek servis yapın.
MALZEMELER 8 kişilik* 1 komposto kasesi düdük makarna
* 6 su bardağı tavuk suyu
* 1/2 tavuk göğsü
* 1 adet yumurta
* 1 limonun suyu
* 1 tatlı kaşığı un
* Tuz, nane, karabiber
Yayın tarihi: 29 Nisan 2008, Salı
Web adresi: https://www.sabah.com.tr/2008/04/29/gny/haber,4CF76312A6AF4E72B43C7E07C1C3AB95.html
Tüm hakları saklıdır.