kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 7 Mayıs 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Günaydın 
AYŞE TÜTER

Pirinçli kabak

Kabakları yıkayıp kabuklarını soyun ve ufak ufak doğrayın. Soğanı, sıvıyağla 5 dakika kavurup, kabakları ilave edin. Daha sonra pirinci ekleyip, su koymadan, kısık ateşte pişirin. Tuz ve karabiber ilave edip, naneyi yemeğin üzerine serpin. Soğuyunca servis yapın.

Malzemeler
*
1/2 kg. kabak
* 1 adet soğan
* 2 çorba kaşığı pirinç
* 3 çorba kaşığı sıvıyağ
* 1 çay kaşığı nane
* Tuz
* Karabiber