Öncelikle tereyağı ve peyniri bir tencereye koyun. Peynir biraz eriyince içine şekeri ve unu ilave edin. Ağır ateşte karıştırarak pişirin. Bir miktar suyu da ekledikten sonra tekrar karıştırın ve tencerenin kapağını kapatıp, ateşten alın. 10 dakika beklettikten sonra üzerine ceviz serpip, ılık olarak servis yapın.
MALZEMELER
* 500 gr. tuzsuz lor
* 2 çorba kaşığı un
* 1 su bardağı tozşeker
* 1 su bardağı ceviz
* 1 çorba kaşığı tereyağı
* 1 su bardağı su
Yayın tarihi: 26 Şubat 2008, Salı
Web adresi: https://www.sabah.com.tr/2008/02/26/gny/haber,3B297DF99F15474EB70CD67BBB2B1B36.html
Tüm hakları saklıdır.