Margarin ve şeker bir kapta mikserle çırpılır. Un hariç diğer malzemeler konur ve 5 dakika daha mikserle çırpılır. İçine un ilave edilir ve ele yapışmayacak bir hamur yapılır. Hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar kopartılır. Yuvarlanır ve aralıklı olarak tepsiye dizilir. 170 derece fırında pişirilir. 1 su bardağı şeker ile 1 su bardağı su bir kapta eritilir. Fırından çıkan kurabiyeler bu suya batırılarak servis tabağına dizilir.
MALZEMELER 6 kişilik* 3 yumurta
* 1 paket kakao
* 1 paket vanilya
* 250 gr. margarin oda sıcaklığında
* 1 su bardağı şeker
* 1 paket kabartma tozu
* 1 su bardağı dövülmüş fındık
* Aldığı kadar un
Üstü için:
* 1 su bardağı şeker
* 1 su bardağı un
Yayın tarihi: 1 Aralık 2007, Cumartesi
Web adresi: https://www.sabah.com.tr/2007/12/01/gny/haber,FDA65185D3794492AE7430B172F0E045.html
Tüm hakları saklıdır.