Önce hamsilerin kılçıklarını temizleyin. Pazı, taze soğan ve naneleri ince ince doğrayın. Doğradığınız malzemelerin üzerine mısır ununu boşaltın. Çok sıcak su ilave ederek, hamsilerle birlikte bütün malzemeleri karıştırarak yoğurun. Hazırlanan karışımı tepsiye koyarak, 60 dakika fırında pişirin.
MALZEMELER 8 kişilik
* 1 bağ pazı
* 1 bağ taze soğan
* 1 bağ taze nane
* 1 kg. hamsi
* 8 su bardağı mısır unu
* Yeterince tuz
Yayın tarihi: 1 Aralık 2007, Cumartesi
Web adresi: https://www.sabah.com.tr/2007/12/01/gny/haber,1D3BAA9900794A45B6B797C4D0D0EDB7.html
Tüm hakları saklıdır.