kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 1 Aralık 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Günaydın 
AYŞE TÜTER

Hamsili ekmek

Önce hamsilerin kılçıklarını temizleyin. Pazı, taze soğan ve naneleri ince ince doğrayın. Doğradığınız malzemelerin üzerine mısır ununu boşaltın. Çok sıcak su ilave ederek, hamsilerle birlikte bütün malzemeleri karıştırarak yoğurun. Hazırlanan karışımı tepsiye koyarak, 60 dakika fırında pişirin.

MALZEMELER 8 kişilik
*
1 bağ pazı

* 1 bağ taze soğan

* 1 bağ taze nane

* 1 kg. hamsi

* 8 su bardağı mısır unu

* Yeterince tuz