1 su bardağı şeker ile 2 su bardağı suyu kaynatın. Derin bir kaba dökün. Düz dikdörtgen bir tabaktaki şekerli sıcak suya etimekleri batırarak, dördünü yanyana dizin. Üstüne krem şanti sürün. Tekrar şekerli suya batırılmış 4 etimeği üstüne dizin. Hazırladığınız çikolatalı pudingten sürün. Ceviz serpin. Diğer etimekleri de şekerli suya batırarak üstüne dizin. Kalan puding ile üstünü tamamen kaplayın. 1 gece dolapta bekletip, üstüne bol hindistan cevizi serperek servis yapın. Etimek pastası bir gece muhakkak dolapta bekletilmelidir.
MALZEMELER 8 kişilik* 12 dilim etimek
* 1 su bardağı toz şeker
* 2 su bardağı su
* 1 paket çikolatalı puding
* 2 su bardağı süt
* 1 kase krem şanti
* 1 çay bardağı hindistan cevizi
* 1 çay bardağı toz fındık ve ceviz
Yayın tarihi: 16 Kasım 2007, Cuma
Web adresi: https://www.sabah.com.tr/2007/11/16/gny/haber,2128DB88B6B84A9FA632EAFDAFFE3494.html
Tüm hakları saklıdır.