kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 8 Kasım 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Haber Turu

Doğan D-Smart'a yabancı ortak alacak
Doğan Yayın Holding A.Ş, D-Smart'ın, kontrol Doğan TV'de kalacak şekilde uluslararası bir kurumsal yatırımcıya satılması konusunda çalışmalara başlanacağını duyurdu. Doğan Yayın Holding'ten İMKB'ye yapılan açıklamada, şirketin bağlı ortaklığı Doğan TV Holding A.Ş. bünyesinde faaliyet gösteren D-Smart'ın, kontrol Doğan TV Holding A.Ş'de kalacak şekilde, bir bölümünün, stratejik ve finansal işbirliği sağlama amacına yönelik olarak, uluslararası bir kurumsal yatırımcıya satılması konusunda çalışmalara başlanılmasına karar verildiği kaydedildi.

Doğan, Tekel satışı için ortak arıyor
Doğan Şirketler Grubu Holding A.Ş'nin, Tekel'in özelleştirilmesiyle ilgili ihaleye katılım için ortaklık oluşturulmasına yönelik görüşmelere başladığı duyuruldu. Doğan Şirketler Grubu Holding'den Borsa'ya gönderilen yazıda, şöyle denildi: "Tekel'in sigara üretim işiyle ilgili varlıklarının özelleştirilmesi konusunda, bu süreçle ilgilenen yatırımcı kuruluşlarla açılan ihaleye katılım sağlanması amacıyla bir ortaklık oluşturulması için görüşmelere başlanmış olup, bu görüşmeleri yürütmek üzere holding genel koordinatörlüğü yetkilendirilmiştir.''

Söz konusu kişinin LC Waikiki ile ortaklığı yok
Sanayi ve Ticaret Bakanlığı, LC Waikiki'de Leyla Zana'nın ortaklığı olduğu iddiası ile ilgili yaptığı açıklamada, "Söz konusu kişinin, Tema Holding A.Ş ile herhangi bir hissedarlık ilişkisinin bulunmadığını'' bildirdi. Açıklamada, LC Waikiki markasının yasal sahibi Tema Holding A.Ş'nin talebi üzerine açıklamaya gerek duyulduğu belirtilerek, "Söz konusu talep üzerine İstanbul Ticaret Sicili Memurluğu kayıtları üzerinde yapılan inceleme neticesinde, haberde adı geçen şahsın Tema Holding A.Ş ile herhangi bir hissedarlık ilişkisinin bulunmadığı görülmüştür'' denildi.