Etli terbiyeli kereviz Kerevizleri ayıklayıp, yıkadıktan sonra dilim dilim kesin. Kararmamaları için limonlu suda 10 dakika bekletin. Bir tencerede soğanı yağla çevirin. Eti de ilave edip, etler suyunu salıp çekinceye kadar kavurun. İki bardak su ilavesiyle kısık ateşte pişirin. Etler yumuşayınca kerevizleri de ekleyip, pişirmeye devam edin. Kerevizler pişince bir tasın içerisinde çırptığınız unu, tuzu, limon suyu ve yumurta sarısını yemeğin suyundan katarak ılıttıktan sonra sıcak olarak servis yapın.
Malzemeler
* 500 gr. kuşbaşı et
* 2 adet soğan
* 1 kg. kereviz
* 1 çorba kaşığı margarin
* 1 limonun suyu
* 1 yumurtanın sarısı
* 1 tatlı kaşığı un
* Tuz
Yayın tarihi: 31 Ekim 2007, Çarşamba
Web adresi: https://www.sabah.com.tr/2007/10/31/gny/haber,D5677012A6B54D2AB84BD2EDB2B1F400.html
Tüm hakları saklıdır.