Göbek salatayı yıkayıp süzdükten sonra ince ince kıyın ve bir salata kasesine alın. Jambonu, salatalığı, kaşar peynirini ve turşuyu jülyen doğrayın. Bu malzemeyi salatanın üzerine koyun. Salatayı; domates, havuç, maydanoz ve mısırla dilediğiniz gibi süsleyin. Mayonezi, kremayı, sütü, limon suyunu, tuzu, ince kıydığınız maydanoz ve dereotuyla beraber iyice çırpıp, salatanın üzerine gezdirerek servis yapın.
Malzemeler
* 1 göbek salata 3 adet dana jambon veya haşlanmış tavuk göğüs eti
* 50 gr. kaşar peyniri
* 6 adet kornişon turşu
* 3 adet baby mısır
* 1 adet salatalık
* 1 adet domates
* 1 adet havuç
* 2 dal maydanoz
Sos için:
* 1 çorba kaşığı mayonez
* 1 çorba kaşığı krema
* 1 kahve fincanı süt
* 1/2 demet maydanoz
* 1/2 demet dereotu
* 1 limonun suyu
*Tuz
Yayın tarihi: 31 Ekim 2007, Çarşamba
Web adresi: https://www.sabah.com.tr/2007/10/31/gny/haber,2A864EE9227F43C9B9B5A315335E4D3B.html
Tüm hakları saklıdır.