Tencereye sıvıyağ, rendelenmiş domates veya salçayı koyun ve soteleyin. 4 su bardağı et suyunu ve soğanı (bütün olarak) tencereye ekleyin. Kaynayınca pirinç ilave edin. Kısık ateşte 15 dakika kaynatın. Tuz, ince kıyılmış maydanoz ve naneyi ilave edin. Sıcak servis yapın.
MALZEMELER
* 4 su bardağı et suyu
* 1 çay bardağı pirinç
* 1 soğan
* 2 domates veya
* 1 çorba kaşığı salça
* 1 kahve fincanı sıvıyağ
* 1/2 demet maydanoz
* 1 çorba kaşığı nane
Yayın tarihi: 7 Ekim 2007, Pazar
Web adresi: https://www.sabah.com.tr/2007/10/07/gny/haber,6BD01D3EDC7E4E92A8DE3824166B47E9.html
Tüm hakları saklıdır.