kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 7 Ekim 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Günaydın 
SİNAN AKYÜZ
Kadınlar&erkekler&ilişkiler

Kızınızın azgın tekeyle ilişkisine ne derdiniz?

Yaşlı adamlarla genç kızların ilişkisi üzerine yazdığım yazıdan sonra e-mail bombardımanına tutuldum. Kimi okuyucu kızıyor, kimisi ise hak veriyor. Peki sizin 20 yaşındaki kızınız, 70'lik biriyle olsa tepkiniz ne olur?.
'Azgın teke ve testosteron' başlıklı yazınızı okudum. Sizin yazdıklarınıza sonuna kadar katılıyorum. Yaşı 70, işi bitmiş azgın adamların kız çocukları hiç mi yok? (Ayşen A.)
Bir haftadır yağmur gibi yağdı e-mailler. Kiminiz hak verdiniz bana; kiminiz de azgın tekelere kızdınız. Ne yalan söyleyeyim ki, yerden göğe kadar haklısınız. Şunu unutmayın; yukarıda gök kubbe yarılsa, o azgın teke adamlar yine bildiklerini okuyor. Tek atımlık barutu olan yaşlı adamlar, genç oğlanlarla aşık atıyor. Çoğu bunun aşk arayışı olduğunu söylüyor ama genç kız peşinde koşma sadece cinsel hayatta kendini yeterli hissetme güdüsüdür. Halbuki genç kadının peşinden gitmek aşk değil, tamamen cinsellik arayışıdır. O zaman da insanın aklına şu soru gelip takılıyor: "70 yaşındaki her Türk dedesi, torunu yaşındaki genç kızların peşinden mi koşturuyor?"

ASLINDA SAYILARI AZ...
Bu sorunun cevabı tabii ki; 'Hayır.' Peki, o zaman torunu yaşındaki genç kızların peşinden koşan, o azgın teke adamlar kim? Doğrusunu söylemek gerekirse, bir avuç zengin ve statü sahibi olan insanlar... Eminim ki, her yıl hacca giden 70'lik dedelerimizin yanında, genç kızların peşinden koşan 70'lik azgın tekelerin sayısı, bir uçağı bile doldurmaya yetmez. Ben de Ayşen Hanım'ın bana sorduğu sorudan yola çıkarak, azgın teke adamlara bir soru sormak istiyorum: "20 yaşındaki kızınız, 70 yaşındaki bir adamla ilişki yaşarsa acaba ilk tepkiniz ne olurdu?" Sizi bilmem ama bir baba olarak ben; "Allah düşmanımın başına bile vermesin" derdim.