Unu ve yağı tencereye koyarak kavurun. İçine mantarları ilave edin. 1-2 kez çevirdikten sonra su, et suyu ve sütü ekleyin. Bu şekliyle kısık ateşte 15 dakika kaynatın. Tuz, karabiber ve dereotunu ilave ettikten sonra ateşten alın. Sıcak servis yapın.
MALZEMELER 6 kişilik* 1 su bardağı ince doğranmış konserve mantar
* 2 su bardağı su
* 2 su bardağı et suyu
* 2 kaşık un
* 2 kaşık yağ
* 1 su bardağı süt
* Tuz
* karabiber
* 1/2 demet dereotu
Yayın tarihi: 29 Eylül 2007, Cumartesi
Web adresi: https://www.sabah.com.tr/2007/09/29/gny/haber,7CB1DD56A51E48EC99E1916B0F93D8AC.html
Tüm hakları saklıdır.