Ispanakları iyice ayıklayın ve bol suda yıkayıp, doğrayın. Diğer yanda soğanları rendeleyin ve tencereye koyun. Yağı ilave edin, soteleyin ve suyunu çekene kadar pişirin. Ispanakların ortasına çukur açın ve yumurtaları çukurlara kırın. Yumurtaların akları beyazlaşıncaya kadar pişirin. Akların üzerine sarmısaklı yoğurt ve kırmızı biber dökerek servis yapın.
MALZEMELER 4 kişilik
* 500 gr. ıspanak
* 2 soğan
* Tuz
* Kesme şeker
* 2 kaşık tereyağı
* 4 yumurta
* 1 kase sarmısaklı yoğurt
* Kırmızı biber
* Karabiber
Yayın tarihi: 27 Eylül 2007, Perşembe
Web adresi: https://www.sabah.com.tr/2007/09/27/gny/haber,03F2CAAB13DB45A59ABB07D46D66C6E0.html
Tüm hakları saklıdır.