Rendelenmiş patates, elma, soğan, yumurta, un, rezene, zeytinyağı, tereyağı, tuz ve karabiberi katıp, iyice harmanlayın. Yağlanmış 15x20 cm. ebadında bir fırın kabına yayın. Önceden ısıtılmış 170 derece fırında üzeri kızarıncaya kadar yaklaşık 15-20 dakika pişirip, ılık servis yapın.
MALZEMELER 4 kişilik* 2 adet büyük boy patates (rendelenmiş, iyice sıkılarak suyu süzülmüş)
* 2 adet ekşi elma (rendelenmiş, iyice sıkılarak suyu süzülmüş)
* 1 adet soğan (rendelenmiş)
* 2 adet yumurta
* 4 çorba kaşığı un
* 1 çay kaşığı rezene
* 1 kahve fincanı zeytinyağı
* 1 çorba kaşığı tereyağı
* Tuz, karabiber (arzu edilen miktarda)
Yayın tarihi: 13 Eylül 2007, Perşembe
Web adresi: https://www.sabah.com.tr/2007/09/13/gny/haber,A9759A937248450B8157182A32755408.html
Tüm hakları saklıdır.