Un, yağ, süt, vanilya, kabartma tozu ve fındığı karıştırıp, yumuşak bir hamur elde edin. Hamurdan küçük ceviz büyüklüğünde parçalar kopartıp, avucunuzda yuvarlak şekil verin ve yağlanmış tepsiye aralıklarla dizin. Önceden ısıtılmış 190 derce fırında kurabiyeler hafif pembeleşinceye kadar pişirin. Derin bir kaba sıcak su koyun. Pişirdiğiniz kurabiyeleri önce bu sıcak suya, ardından da pudra şekerine batırıp servis yapın.
MALZEMELER 8 kişilik
* 3,5 su bardağı un
* 1 paket margarin (eritilmiş)
* 1 çay bardağı süt
* 1 paket vanilya
* 1/2 paket kabartma tozu
* 1 su bardağı fındık (dövülmüş)
* 6 tatlı kaşığı pudra şekeri
Yayın tarihi: 13 Eylül 2007, Perşembe
Web adresi: https://www.sabah.com.tr/2007/09/13/gny/haber,30EDF223FEB149CAA20336869DFD7F2B.html
Tüm hakları saklıdır.