Kremayı kaynama noktasına kadar ısıtıp, çikolataları ekleyin ve ateşten alın. Karıştırarak, yumurta sarısı, yumurta, tozşeker ve kanyağı ayrı ayrı katıp, yedirin. Karışımı 20 cm. çapında yağlanmış bir fırın kabına boşaltın. Fırın kabını, içi yarısına kadar su dolu bir kabın içine oturtun, önceden ısıtılmış 140 derece fırında yaklaşık 40 dakika pişirin. Soğuduktan sonra kakao serperek servis yapın.
MALZEMELER 4 kişilik* 2 su bardağı krema
* 400 gr. bitter çikolata (iri doğranmış)
* 4 adet yumurta sarısı
* 2 adet yumurta
* 1 çay bardağı tozşeker
* 4 cl. kanyak
* 1 çorba kaşığı kakao
Yayın tarihi: 14 Ağustos 2007, Salı
Web adresi: https://www.sabah.com.tr/2007/08/14/gny/haber,A63B9CC65DA144B5AD5B614944D85B74.html
Tüm hakları saklıdır.