Şokella, damla çikolata ve fındıkları karıştırın. Milföyleri dörde kesin. Her bir parçanın üzerine hazırladığınız harçtan koyun. Muska şeklinde katlayıp, kenarları açık kalacak şekilde sivri uçlarını birbirine yapıştırın. Yağlanmış fırın tepsisine dizip, önceden ısıtılmış 190 derece fırında üzerleri altın sarısı oluncaya kadar yaklaşık 15 dakika pişirin. Çikolatalı muskaları, sıcak olarak servis yapın.
MALZEMELER 4 kişilik* 60 gr. şokella
* 65 gr. damla çikolata
* 25 gr. fındık (iri kıyılmış)
* 1 paket milföy (5'lik paket)
* 1 adet yumurta (hafif çırpılmış)
Yayın tarihi: 11 Ağustos 2007, Cumartesi
Web adresi: https://www.sabah.com.tr/2007/08/11/gny/haber,E613629E971E4C638FF5A3BE60467417.html
Tüm hakları saklıdır.