Fırın kabını yağlayın, ekmekleri küçük lokmalara ayırıp, fırın kabına yerleştirin. Üzerine peynir serpip, sucukları koyun. Süt ve yumurtayı çırpıp malzemenin üstüne dökün. Üzerini streçleyip, bir gece buzdolabında bekletin. Pişirmeden önce domates dilimlerini sucukların arasına yerleştirin. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 30 dakika pişirin. Taze kekik ile süsleyip 5 dakika dinlendirdikten sonra servis yapın.
MALZEMELER 4 kişilik* 8 dilim tost ekmeği (kenarları çıkartılmış)
* 50 gr. eski kaşar peyniri (rendelenmiş)
* 1/2 kangal sucuk (kalın dilimlenmiş)
* 4 adet yumurta
* 700 ml. süt
* Taze kekik (süslemek için)
* 1 adet iri domates (halka doğranmış)
Yayın tarihi: 10 Ağustos 2007, Cuma
Web adresi: https://www.sabah.com.tr/2007/08/10/gny/haber,8ED5F94D135E4A3BA41C11FF1BA74D15.html
Tüm hakları saklıdır.