Yumurta, margarin, süt ve şekeri karıştırın. Un, peynir, dereotu ve kabartma tozunu ilave edip, koyu kek kıvamında hamur elde edin. Kağıt kek kalıplarını fırın tepsisine dizin. İçlerine hazırladığınız hamurdan birer çorba kaşığı koyun. Önceden ısıtılmış 170 derece fırında üzerleri kızarıncaya kadar 30 dakika pişirin. 10 dakika dinlendirip servis yapın. Arzu ederseniz hamurunuzun içine sucuk, sosis ve çekirdekleri çıkartılmış zeytin koyabilirsiniz.
MALZEMELER 8 kişilik* 3 adet yumurta
* 1/2 su bardağı margarin
* 1/2 su bardağı süt
* 1 çorba kaşığı şeker
* 3 su bardağı un
* 250 gr. beyaz peynir
* 1/2 demet dereotu
* 1 paket kabartma tozu
Yayın tarihi: 10 Ağustos 2007, Cuma
Web adresi: https://www.sabah.com.tr/2007/08/10/gny/haber,4A8D2B0D3C13469585B3DF67AE837CA9.html
Tüm hakları saklıdır.