kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 10 Ağustos 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Karaman’ın klibi "dailymotion.com " adresinden izlenebiliyor.

Kebabçıyı 450 bin kişi tıkladı

AA
Paris'te yaşayan Siirtli kebapçının 'Kebap Ye' şarkısını internette ayda 450 bin kişi tıklayınca, müzik şirketi EMI sözleşme yaptı..
Paris'in 18'inci bölgesinde bir Türk'e ait olan kebapçıda çalışan Siirtli Yılmaz Karaman, Fransızlara kebabı sevdirmek için "Mange du kebabKebap ye" şarkısını hazırladı. Bir Fransız müşterisinden yardım alarak şarkısına "klip" çeken Yılmaz, daha sonra görüntüleri internetteki paylaşım sitesi Daily Motion'a verdi.

BİR GÜNDE 14 RÖPORTAJ
Amatör video çekimi haziran ortalarında internette yayımlandığı ilk günde 15 bin, bir ayda 450 bin kişi tarafından tıklanınca Yılmaz, İngiliz müzik şirketi EMI'nin dikkatini çekti. Yılmaz ile temasa geçen şirket sözleşme imzaladı ve "Mange du kebab- Kebap ye"yi single yaptı. Yılmaz'ın ismi "LilMaaz" olarak değiştirildi. "Kebap ye" önceki gün Fransa'da satışa çıkarıldı. Önceki gün 14 farklı Fransız televizyon, gazete ve radyo kanalı Karaman'ın çalıştığı kebapçıya gidip, Türk genciyle röportaj yaptı. Ani şöhretin şaşkınlığını yaşayan Yılmaz, mutluluk duyduğunu söyledi.