Makarnayı arzu ettiğiniz kıvamda haşlayıp, süzün. Yağı ısıtın. Soğan, patlıcan, çamfıstığı ve sarmısakları katıp, soğanlar yumuşayıncaya kadar karıştırarak pişirin. Mantar ve ıspanakları ilave edin. Ispanaklar hafif sönünceye kadar karıştırarak tekrar pişirin. Makarnaya ıspanaklı karışım ve peynirleri katın. Hafifçe karıştırarak servis yapın.
MALZEMELER 4 kişilik
* 1 paket makarna (küçük midye)
* 125 ml. zeytinyağı
* 2 adet orta boy soğan (ince doğranmış)
* 3 adet patlıcan (küçük küp doğranmış)
* 1 kahve fincanı çamfıstığı
* 2 diş sarmısak (dövülmüş)
* 1 su bardağı mantar (dilimlenmiş)
* 250 gr. ıspanak (yapraklanmış)
* 250 gr. mozarella peyniri (doğranmış)
* 200 gr. beyaz peynir (ufalanmış)
Yayın tarihi: 16 Temmuz 2007, Pazartesi
Web adresi: https://www.sabah.com.tr/2007/07/16/gny/haber,001D8AB22FDE4DE492B84C2EB1EF0175.html
Tüm hakları saklıdır.