Peynir, kimyon, taze soğan, salam ve sarmısağı iyice harmanlayın. Karışımı pita ekmeklerinin içine paylaştırıp, yayın. Ekmeklerin bir yüzüne tereyağı sürüp, yağsız tavada altın sarısı renk alıncaya kadar ısıtın. Her bir ekmeği dilimleyerek servis yapın.
MALZEMELER 4 kişilik
* 250 gr. krem peynir
* 1 çorba kaşığı kimyon tanesi
* 2 adet taze soğan
* 12 dilim macar salam (iri doğranmış)
* 2 diş sarmısak (dövülmüş)
* 4 adet pita ekmeği (cep şeklinde açılmış)
* 90 gr. tereyağı
Yayın tarihi: 13 Temmuz 2007, Cuma
Web adresi: https://www.sabah.com.tr/2007/07/13/gny/haber,4490006DDA314804941FB145FC988E54.html
Tüm hakları saklıdır.